Over Carrosserie Felix

​Omdat service belangrijk is!

Sinds de oprichting in 1978 door Felix en Nicole Quirijnen, staat ons familiebedrijf elke dag voor u klaar. Vanaf het prille begin zitten service en kwaliteit bij carrosserie Felix ingebakken in de bedrijfscultuur, die sinds 2012 nauwlettend opgevolgd wordt door de twee zonen Ben en Tim.

​De levenskracht van Felix nv

We streven naar perfectie door service, kwaliteit en efficiëntie voorop te stellen. Ons professioneel team staat garant voor een uitgebreid dienstenpakket aangepast aan de behoeften van onze klanten. Flexibele openingsuren en continue bereikbaarheid zorgen ervoor dat we op elke situatie snel kunnen inspelen.

​Gegroeid door enthousiasme en vernieuwing

De dagelijkse enthousiaste inspanningen van elke mede-werker en de motivatie om telkens beter te doen, vormen de basis van onze groei.

Oog hebben voor de evolutie van de klantenbehoeften en een gepast antwoord bieden, maken van ons bedrijf een referentie in de sector.

​Wat is service?

Service is het goed gevoel dat u ervaart elke keer u met ons bedrijf in contact komt.

Alles begint bij bereikbaarheid. Ruime openingsuren en in geval van nood letterlijk dag en nacht bereikbaar zijn voor onze klanten, dat is onze maatstaf.

Klanten voelen zich pas goed wanneer ook onze medewerkers zich goed voelen. We investeren in een optimaal ingerichte werkomgeving maar ook in een positieve werksfeer. Nieuwe productevoluties en werkmethoden worden tijdig via interne bedrijfsopleidingen overgebracht.

Oprechte interesse in de behoeften van onze klanten en de absolute wil om die in te vullen, zitten bij elke medewerker in het bloed, en dat voelt u!