Onze diensten

Begroting schades

Opmaken van een schaderaming of prijsofferte gebeurt door mensen die hier dagdagelijks mee bezig zijn. Zij leveren u met hun expertise de juiste beoordeling van de schade en zullen uw veiligheid voorop stellen. De kwaliteit wordt u verzekerd door de levenslange garantie die u geniet op de herstelling.

​Herstellen personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen < 4 T

Ons herstelpallet is zeer uitgebreid waardoor we elke schade terug in zijn oorspronkelijke staat krijgen en dit overeenstemmend met de veiligheidsvereisten van de constructeur. Deze dienstverlening heeft geen grenzen, we behartigen zowel de mechanische en carrosserieherstellingen als het opnieuw aanbieden van de wagen voor ‘keuring na ongeval’.

Lakkerij, spuitenwerkzaamheden

Wagens worden voorzien van watergedragen lak, voorheen waren dit syntetische lakken. Dit levert als voordeel dat deze verven niet meer belastend zijn voor het milieu. De hoogglans wordt vervolgens verzekerd door het aanbrengen van een zeer harde vernislaag waardoor de glans gegarandeerd blijft.

Niet alleen wagens worden gelakt in onze lakkerij maar ook kunstwerken, omheiningen, meubels,...

​Smart repair

Dit is een verzamelnaam voor alternatieve herstellingen, zoals polieren van lakken, uitdeuken zonder te hoeven spuiten, herstellen van ruiten, herstellen van kunststoffen, plaatselijke kleine retouches. Het doel is om de kostprijs te beperken tot een absoluut minimum zonder verlies van kwaliteit.

​Transport van wagens & vervangend vervoer

Bij schade is een verplaatsing van een wagen soms onmogelijk, door onze haal en breng service nemen we deze zorgen uit handen en behartigen hierdoor het volledige herstelproces voor U.

Herstelling op afbetaling

Uw mobiliteit is een belangrijk gegeven in uw dagelijks leven. Een reparatie komt vaak ongelegen bieden daarom de mogelijkheid uw herstelling gespreid te betalen. Klik hier voor meer info.

​Carrosserie Felix wil er zijn voor u

Carrosserie Felix nv heeft zijn dynamisme te danken aan de dagelijkse enthousiaste inzet van zijn medewerkers. We staan maximaal ter beschikking voor u dankzij onze ruime openingsuren. Bovendien zijn we 24/24u bereikbaar in geval van nood.